Dekorativ udfyldt baggrund

Hot Bastard Rub. Danish BBQ By Boemsen. 180 g

80,00 kr.

43 på lager

Kategori:

Dette er next level krydderier!

Sven Nielsen – Danmarks allerskarpeste BBQ Blogger, står bag denne fantastiske krydderi serie. Her får du et kvalitetsprodukt udover det sædvanlige!

Nu bliver der fyret op for smagen og intensiteten af chili! Denne krydderiblanding er perfekt til dig, som foretrækker en brændende smag i kød, saucer, grøntsagsretter og dips. Den brændende smag vil du med garanti opleve med Hot Bastard, men krydderiblandingen er naturligvis ikke så stærk, at den er umulig at spise. Den er spicy, krydret og fuld af smag.

Med Hot Bastard kan du selv regulere intensiteten. Hvor stærk maden bliver, det afhænger blot af mængden, du putter i eller på. Men pas på den er intens. Krydderiblandingen er ideel til at give supper, grøntsager, kød og andre klassiske retter et uventet pift, som vil overraske dine smagsløg – på den gode måde naturligvis. Den kan puttes direkte på maden eller røres sammen til en flydende marinade med olie. En enkelt knivspids er alt, hvad du behøver for at få intensiteten i din mad til at stige.

23/12-2024
Ingredienser: Krydderier (cayennepeber, røget paprika (paprika, røg), løg, hvidløg, koriander, habanero chili, peber, merian), salt, sukker, krydderier (hydrolyseret vegetabilsk protein, salt)

Vægt: 180 g

Næringsindhold pr. 100 g.

Energi 985 kJ /234 kcal
Fedt 5,0 gr
Herfra mættede 0,8 gr
Kulhydrat 32,0 gr
Herfra sukkerarter 25,8 gr
Protein 9,7 gr
Salt 32,4 gr

Produceret i: Danmark